Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu puternic la un spital din Iasi: pacienti evacuati, angajat pe mana medicilor

Incendiu puternic la un spital din Iasi: pacienti evacuati, angajat pe mana medicilor

Autor:

A fost agitatie mare, noaptea trecuta, la un spital din Iasi, dupa izbucnirea unui incendiu.  Au fost chemati pompierii, care au dus o lupta de ore bune pentru a lichida flacarile si fumul degajat de foc.

 

incendiu spital 350x263 Incendiu puternic la un spital din Iasi: pacienti evacuati, angajat pe mana medicilorConform IGSU, incendiul observat la etajul 6 al Institutului de Boli Cardiovasculare a fost anuntat in jurul prei 00.30, in noaptea de marti spre miercuri. Catre interventie au pornit mai multe autospeciale cu apa si spuma, dar si o autoscara, pentru ca pompierii sa poata interveni la inaltime.

Principala preocupare a cadrelor medicale de la unitatea medicala si a pompierilor a fost transportarea in siguranta a pacientilor. Astfel ca 18 persoane – aflate la etajele inferioare celui de la care a pornit focul, adica la 4 si 5 – unele aflate la Terapie Intensiva au fost evacuate in siguranta. Din pacate, unul dintre angajatii spitalului a suferit o intoxicare cu fum, fiind dus la spital. “Interventia de stingere este ingreunata din cauza cantitatilor mari de substante combustibile aflate in zona de ardere”, transmit cei de la IGSU.

Inca nu se stie ce anume a dus la izbucnirea focului, insa acest aspect urmeaza sa fie lamurit in cadrul unei anchete.

sursa foto: ISU Iasi
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!