AcasăNewsIncendiu puternic la un hotel din apropierea barajului Vidraru, stins dupa ore...

Incendiu puternic la un hotel din apropierea barajului Vidraru, stins dupa ore intregi de lupta cu focul (VIDEO)

(captura youtube)

Pompierii au avut serios de furca in incercarea de a domoli si stinge un incendiu care a cuprins, seara trecuta, un hotel construit chiar pe malul barajului de la Vidraru, din judetul Arges. Abia dupa ore bune de efort din partea specialistilor, operatiunea de lichidare a focului a fost incheiata.

(captura youtube)

In momentul declansarii focului, care a degajat si mult fum, in incinta nu se aflau cazati turisti, ci doar cativa oameni care lucrau in hotelul respectiv. De altfel, o femeia a avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce s-a intoxicat cu fum. Medicii de la ambulanta i-au acordat primul-ajutor, inainte de a o duce la spital.

Trebuie spus ca interventia pompierilor a fost ingreunata in primul rand de faptul ca – in ciuda faptului ca se aflau in apropierea barajului plin cu apa – nu au avut retea de alimentare de unde sa-si umple autospecialele, dar si de faptul ca amplasamentul constructiei – in apropierea barajului- a facut ca incinta cuprinsa de foc sa fie greu accesibila specialistilor instruiti sa intervina in astfel de situatii de urgenta.

Desi focul a izbucnit seara trecuta, iar la locul dezastrului au ajuns nu mai putin de zece autospeciale, inclusiv din randul celor dotate cu scari, pentru interventie la inaltime, incendiul care a cuprins intr-o prima faza mansarda de lemn a hotelului cu trei etaje s-a extins, pana sa ajunga sa fie lichidat in totalitate. Mare parte din cele 50 de camere au fost afectate de incendiul care a avut loc cu doar cateva zile inainte de Sarbatori.

Momentan nu se cunosc exact cauzale declansarii valvataiei.

[youtube]QQRwLki6mo0[/youtube]

[youtube]1FG1gk3bqYc[/youtube]

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger