Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Prahova (VIDEO)

Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Prahova (VIDEO)

Autor:

Valvataia ce a cuprins, in foarte scurt timp, un depozit de mase plastice in care se aflau in jur de 300 de tone de mase plastice a facut ca oamenii din zona sa cheme alarmati pompierii.

 

incendiu 1 720x402 Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Prahova (VIDEO)Iar specialistii in interventii de stingere a incendiilor au avut o misiune grea in lupta cu flacarile violente, avand in vedere si faptul ca incendiul a degajat fum dens. Important este faptul ca toti cei 40 de oameni care lucrau in spatiul respectiv au reusit sa iasa pana sa ajunga in zona pompierii.

Incendiul a fost anuntat in cursul diminetii si a trimis pe teren, in speta catre depozitul din comuna prahoveana Bucov, mai multe autospeciale ale pompierilor, numarul initial al masinilor cu apa si spuma fiind suplimentat pe parcurs. Conform ISU Prahova, focul a “cuprins rapid aproximativ 50t de mase plastice” din sutele de tone aflate in spatiul respectiv, propagandu-se rapid si la un perete al unei cladiri de birouri aflate in apropiere.

sursa foto, video: ISU Prahova/Facebook
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!