AcasăNewsIncendiu puternic la o terasa din Targu Mures. Cinci ore de lupta...

Incendiu puternic la o terasa din Targu Mures. Cinci ore de lupta cu flacarile

Terasa unui restaurant aflat in Targu Mures a fost afectata de flacari puternice, cu care pompierii s-au luptat ore in sir, pana sa le domoleasca. 

Incendiul a izbucnit la terasa unui restaurant cunoscut din oras, aflat in incinta Complexului de Agrement si Sport „Muresul”. Unica veste buna este aceea ca nu au existat victime.

Alerta s-a dat in cursul noptii de sambata spre duminica, iar la fata locului au ajuns mai multe autospeciale de stingere. Din cate au anuntat reprezentantii ISU Mures, cand au ajuns pompierii in zona flacarile cuprinsesera „intreaga cladire, cu o suprafata de aproximativ 200 mp impreuna cu terasa, construita din lemn, iar alimentarea cu gaz nu a putut fi oprita, acesta alimentand incendiul si ingreunand operatiunile de localizare si stingere, existind totodata si pericolul unei explozii”.

Pe langa faptul ca au incercat sa stinga cat mai rapid flacarile, cat sa limiteze proportiile pagubelor materiale, pompierii au incercat sa impiedice extinderea incendiului la cladirile din apropierea celei afectate de foc. Si au reusit, misiunea lor incheindu-se dupa nu mai putin de cinci ore de lupta cu focul.

Ramane ca specialistii sa lamureasca, dupa verificari, conditiile in care a pornit incendiul.

sursa foto: ISU Mures/Facebook

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger