Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu puternic la o scoala din sectorul 5

Incendiu puternic la o scoala din sectorul 5

Autor:

La primele ore ale zilei de luni, cand inca nu se luminase de ziua, pompierii au fost anuntati despre un incendiu izbucnit la o scoala din cartierul Rahova.

 

incendiu scoala 720x480 Incendiu puternic la o scoala din sectorul 5In prima faza acoperisul unitatii de invatamant numarul 124 a fost cuprins de flacari, insa focul s-a extins. Au fost peste 100 de pompieri de la ISU Bucuresti-Ilfov care au intervenit in zona cu 20 de autospeciale si s-au straduit sa stinga incendiul. Eforturile lor au fost uriase. Nu mai putin de paru ore s-au luptat sa lichideze focul.

incendiu scoala 2 720x480 Incendiu puternic la o scoala din sectorul 5Din fericire, nu au fost victime. Chiar si asa, elevii scolii au de suferit, in sensul in care in cladire nu se vor mai tine cursuri in urmatoarea perioada. Preocuparea parintilor a tinut, in mod firesc, de locul in care vor invata copiii lor, odata ce clasele au fost distruse de foc. Conducerea scolii urmeaza sa decida relocarea copiilor care invatau la 124, foarte probabil catre celelalte scoli din cartier.

Inca nu se stie exact ce anume a declansat focul.

Sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!