AcasăNewsIncendiu puternic la o fabrica din Arges/Spaima in randul angajatilor, unii avand...

Incendiu puternic la o fabrica din Arges/Spaima in randul angajatilor, unii avand nevoie de medic

Au fost momente de groaza pentru angajatii din tura de noapte ai unei fabrici de mezeluri din Stefanesti, Arges. Doua parti ale halei au fost cuprinse de flacari.

Lucratorii au reusit sa iasa la timp din incinta si nu au fost raniti. Insa unii dintre au avut nevoie de medic, dupa ce au suferit atacuri de panica. Opt persoane din cele cel putin 35 care se aflau, din cate mentioneaza presa locala, in incinta la momentul declansarii focului, s-au speriat foarte tare, asa ca au fost ajutati de doctorii de la Ambulanta sa isi revina.

Pompierii argeseni au avut o interventie dificila. Salvatorii au fost chemati sa intervina de urgenta, dupa ce, intr-o prima faza, mai multi angajati au incercat sa domoleasca ei furia focului.  Cand au inteles ca nu e chip sa reuseasca sa stinga incendiul, in conditiile in care flacarile se propagau, ba mai mult, in incinta se aflau mai multe butelii si tuburi cu gaz sau oxigen, oamenii au cerut ajutor, potrivit ziarulprofit.ro. Iar pompierii au ajuns in zona cu mai multe autospeciale, numarul initial al masinilor de interventie fiind suplimentat, data fiind amploarea incendiului.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger