AcasăNewsIncendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti

Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti

(foto: rtv.net)

Un incendiu de proportii a cuprins mai multe apartamente ale unui complex rezidential situat pe Soseaua Vitan Barzesti, din Sectorul 3 al Capitalei.

(foto: rtv.net)

Etajul 10 al unui complex rezidential situat pe Soseaua Vitan Barzesti, din Sectorul 3 al Capitalei a fost cuprins, marti, de flacari, dupa ce un incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc si s-a extins si la apartamentele invecinate.

Pentru stingerea incendiului in zona s-au deplasat 14 autospeciale de pompieri, insa lupta cu flacarile este grea din cauza lipsei in zona a apei.

„Intervenim cu 14 autospeciale. Nu avem suficienta apa. Se desprind elemente consistente din acoperis. Nu se poate patrunde in acest moment. Operatiunea de stingere de realizeaza din exterior. S-a solicitat ajutorul ISU Ilfov, pentru ca in acest moment lucram cu 70% din capacitatea operativa din Bucuresti si nu este suficient. Incendiu s-a extins pana la etajul 9”, a declarat purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, Daniel Vasile, citat de b1.ro.

Conform acestuia cinci persoane au necesitat ajutor medical, ranitii fiind tratati de medicii de pe Ambulantele sosite la locul incendiului.

Momentan inca nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.049 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger