AcasăNewsINCENDIU puternic intr-un birou al Politiei din Covasna! (VIDEO)

INCENDIU puternic intr-un birou al Politiei din Covasna! (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit marti, intr-un dintre birourile Serviciului Rutier din cadrul Politiei Judetene Covasna, aflat in centrul municipiului Sfantu Gheorghe, flacarile distrugand complet aparatura IT si o parte din arhiva.

Marius Tolvaj, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, a declarat ca pompierii au fost anuntati, marti dimineata, despre izbucnirea unui incendiu

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, pompierii au fost anuntati, marti dimineata, despre izbucnirea unui incendiu intr-o incapere de la parterul Politiei Rutiere. Detasamentul de pompieri a intervenit cu trei autospeciale si cu un echipaj SMURD.

Din fericire, in urma incendiului nu au fost inregistrate victime, ci doar pagube materiale. O comisie formata din pompieri si criminalisti din cadrul IJP Covasna cerceteaza cauza probabila a incendiului, potrivit lui Tolvaj.

Se pare ca in momentul izbucnirii incendiului, in sediu nu se afla decat un singur politist care a simtit miros de fum si a observat flacarile, el fiind cel care a chemat pompierii, dupa cum a declarat seful Politiei Judetene Covasna, comisar-sef Ion Popa.

Aceeasi sursa a mai specificat ca in urma incendiului au ars patru calculatoare, trei imprimante si mobilierul, dar si o parte din arhiva pe 2011-2012 –  insa datele nu s-au pierdut deoarece ele exista in baza centrala. In incaperea respectiva, de aproximativ 20 de metri patrati, isi desfasurau activitatea cei care se ocupau de probleme legat de permise.

[youtube]wfeQsEewZCo#![/youtube]

author avatar
Alina Costache
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger