Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu puternic in Vrancea: oameni cu atac de panica, patru case afectate de flacari (FOTO)

Incendiu puternic in Vrancea: oameni cu atac de panica, patru case afectate de flacari (FOTO)

Autor:

Pompierii vranceni, ajutati de colegi de-ai lor din cadrul ISU Covasna, dar si de voluntari au intervenit cu un numar mare de autospeciale pentru a stinge flacarile ce au cuprins patru case din Tulnici. In tot acest timp, medicii au avut in grija cateva persoane in varsta, care au suportat cu greu dezastrul provocat de flacari.

 

incendiu 720x316 Incendiu puternic in Vrancea: oameni cu atac de panica, patru case afectate de flacari (FOTO)Incendiul a izbucnit vineri dupa-amiaza si, din cate au anuntat reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a cuprins patru case, mai exact o suprafata de circa 1.000 de metri patrati. Dupa eforturi considerabile, pompierii au reusit sa localizeze incendiul si sa impiedice focul sa se extinda catre gospodariile vecine celor afectate de incident.

incendiu vrancea 3 667x500 Incendiu puternic in Vrancea: oameni cu atac de panica, patru case afectate de flacari (FOTO)In tot acest timp, cadrele medicale de la salvare, prezente la randul lor la locul interventiei, au avut in grija cativa batrani, care s-au speriat de ce au vazut in fata ochilor. “Patru persoane varstnice, cu atac de panica, au primit ingrijiri medicale la fata locului”, anunta DSU, via Facebook.

incendiu vrancea 375x500 Incendiu puternic in Vrancea: oameni cu atac de panica, patru case afectate de flacari (FOTO)sursa foto: Facebook/DSU    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!