Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu la un depozit de deseuri din Hunedoara (FOTO)

Incendiu la un depozit de deseuri din Hunedoara (FOTO)

Autor:

Un spatiu in care se aflau cateva sute de tone de deseuri a fost cuprins, luni, de flacari. Din fericire, nu au fost persoane din randul celor care lucreaza in incinta care sa fi fost afectate de acest incident. 

 

incendiu depozit 720x405 Incendiu la un depozit de deseuri din Hunedoara (FOTO)Incendiul care a pus in alerta pompierii hunedoreni a izbucnit in Chiscadaga. Dupa ce au primit informatii ca arde in incinta depozitului, mai exact in perimetrul in care se afla banda transportoare a deseurilor reciclabile, pompierii au ajuns in zona cu mai multe autospeciale cu apa si o autoscara, destinata interventiilor la inaltime.

incendiu depozit 2 Incendiu la un depozit de deseuri din Hunedoara (FOTO)Cand au ajuns la depozit, au constatat ca ardeau deseuri textile si din plastic, precum si baloti. Adica deseuri aflate pe o raza de circa 300 de metri patrati. Din fericire, pompierii au reusit, intr-un timp scurt, sa limiteze extinderea focului si sa inceapa sa stinga valvataia. Eforturile lor au limitat considerabil proportiile incendiului.

sursa foto: Facebook/ISU Hunedoara


Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!