AcasăNewsIncendiu la un centru de butelii din Arges: Un barbat, blocat in...

Incendiu la un centru de butelii din Arges: Un barbat, blocat in cladire

Un centru de distributie a buteliilor din Campulung Muscel, judetul Arges, a fost cuprins, luni dimineata, de un incendiu puternic. Pompierii au stins flacarile, iar la aceasta ora cauta un barbat despre care se crede ca ar fi ramas captiv in cladire.

Focul a cuprins imobilul in acesta dimineata. Pompierii chemati la fata locului au au intervenit cu mai multe autospeciale. Din primele date, flacarile au fost stinse. Insa pana la aceasta ora nu se cunosc informatii despre barbatul despre care se crede ca ar fi ramas blocat in cladire, dupa ce a intrat, impreuna cu proprietarul imobilului, pentru a scoate din buteliile aflate in interior, dar nu ar mai fi putut iesi din cauza focului puternic.

„Persoana este cautata de colegii mei, care sunt echipati cu masti si tuburi cu oxigen. Focul a fost localizat si au fost scoase 10 butelii din cele aproximativ 20 care ar fi acolo. Acum nu mai sunt flacari, au fost stinse”, a precizat purtatorul de cuvânt al ISU Arges, Madalina Epure, potrivit realitatea.net.

 

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger