Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuati

Incendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuati

Autor:

Pompierii si cadrele medicale s-au mobilizat pentru a interveni de urgenta, cu mai multe echipaje, in localitatea suceveana Vama, la cladirea ce adaposteste un azil destinat persoanelor varstnice.

 

incendiu camin 2 720x405 Incendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuatiUPDATE: Din cate au confirmat reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, “nu au fost inregistrate victime” in urma incendiului – in sensul in care nu au fost persoane ranite sau care sa fi fost expuse la fum.

incendiu camin 667x500 Incendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuatiA fost o veritabila desfasurare de forte la fata locului, peste 70 de pompieri intervenind cu sase autospeciale si o autoscara destinata incendiilor la inaltime. Mai mult, catre centrul destinat varstnicilor s-au indreptat nu mai putin de noua echipaje medicale de prim ajutor, dar si o ambulanta pentru victime multiple. Din fericire, nu a fost necesara interventia medicilor.

———–

Totul, dupa ce la nivelul acoperisului s-a declansat un incendiu. Din primele informatii rezulta ca in jur de 50 de persoane au fost evacuate. Intre timp, pompierii au intervenit cu autospecialele cu apa pentru a lichida focul. Evaluarile preliminare indica faptul ca nu sunt victime.

Nu se cunosc momentan cauzele care ar fi putut duce la declansarea incendiului.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta


1 Comentariu la Incendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuati

  1. Popica

    Castiga bani cu sondaje online platite!
    Bonus la inregistrare 1,50 Euro
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
    https://bit.ly/27Y30zS


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!