AcasăNewsIncendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuati

Incendiu la un azil din Suceava: zeci de oameni evacuati

Pompierii si cadrele medicale s-au mobilizat pentru a interveni de urgenta, cu mai multe echipaje, in localitatea suceveana Vama, la cladirea ce adaposteste un azil destinat persoanelor varstnice.

UPDATE: Din cate au confirmat reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, „nu au fost inregistrate victime” in urma incendiului – in sensul in care nu au fost persoane ranite sau care sa fi fost expuse la fum.

A fost o veritabila desfasurare de forte la fata locului, peste 70 de pompieri intervenind cu sase autospeciale si o autoscara destinata incendiilor la inaltime. Mai mult, catre centrul destinat varstnicilor s-au indreptat nu mai putin de noua echipaje medicale de prim ajutor, dar si o ambulanta pentru victime multiple. Din fericire, nu a fost necesara interventia medicilor.

––––

Totul, dupa ce la nivelul acoperisului s-a declansat un incendiu. Din primele informatii rezulta ca in jur de 50 de persoane au fost evacuate. Intre timp, pompierii au intervenit cu autospecialele cu apa pentru a lichida focul. Evaluarile preliminare indica faptul ca nu sunt victime.

Nu se cunosc momentan cauzele care ar fi putut duce la declansarea incendiului.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger