AcasăNewsIncendiu la o hala din apropierea Capitalei: 4 oameni, raniti

Incendiu la o hala din apropierea Capitalei: 4 oameni, raniti

S-au auzit sirene ale pompierilor si salvatorilor care au rasunat intens, in drumul lor catre o interventie deloc usoara. Apelul la 112 care a dat alarma anunta un incendiu pe Soseaua Stefanesti.

Ajunsi in zona, pompierii au constatat ca focul a cuprins si afectat puternic o hala de mase plastice situata pe soseaua aflata pe raza localitatii ilfovene. De altfel, un nor de fum putea fi observat in perimetrul respectiv de la o distanta considerabila.

Din pacate, au existat si persoane afectate de incendiu, nu doar pagube materiale semnificative. Din primele informatii facute publice din directia televiziunilor de stiri, sunt patru persoane – foarte posibil care lucrau in incinta cuprinsa de flacari- care au suferit arsuri, trei dintre victime fiind barbati. Toti cei patru au primit primele ingrijiri de la cadrele medicale ajunse, cu ambulantele, la locul dezastrului, inainte de a fi duse de urgenta la spital.

Trebuie spus ca la interventie au ajuns peste 10 masini ale pompierilor, cu apa si spuma, precum si mai multe masini ale salvarii, dar si ca la aproximativ o ora de cand a fost localizat, incendiul a si fost stins. Pericolul a fost, asadar, inlaturat in intregime undeva in jurul orei 12.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger