AcasăNewsIncendiu la Casa de Pensii Buzau

Incendiu la Casa de Pensii Buzau

O incinta apartinand Casei Judetene de Pensii (CJP) Buzau a luat foc, miercuri la amiaza. La locul incidentului au fost chemati rapid pompierii, care au intervenit cu autospeciale cu apa si spuma.

Pana la stingerea focului care a cuprins o dependinta din cadrul cladirii ce adaposteste sediul CJP Buzau, de pe Aleea Industiilor nr.1. Cum la ora declansarii alarmei activitatea in institutia respectiva era in plina desfasurare, atat angajatii, cat si oamenii aflati in incinta Casei de Pensii au fost evacuati. A fost vorba, conform martorilor, de cateva zeci de persoane care au fost indrumate sa paraseasca acea cladire pana la eliminarea oricarei urme de pericol.

Potrivit precizarilor facute de catre purtatorul de cuvant al institutiei, Ionut Constantin, nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului. Mai mult, pagubele materiale sunt nesemnificative.

Incendiul nu a fost unul de proportii, insa a degajat fum. Focul a fost stins rapid de catre specialistii in situatii de urgenta, chemati sa intervina pentru eliminarea pericolului si limitarea pierderilor de ordin material.

Cauzele declansarii flacarilor vor fi stabilite de catre pompierii veniti la locul incidentului.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger