Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu intr-un bloc in centrul Capitalei

Incendiu intr-un bloc in centrul Capitalei

Autor:

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, una dintre ele dotata cu o scara, in apropierea unui imobil aflat pe strada Ion Campineanu, din centrul Bucurestilor.

 

incendiu 1 Incendiu intr un bloc in centrul CapitaleiTotul dupa ce au fost anuntati ca la ultimul etaj al unui bloc de locuinte a izbucnit un incendiu. De altfel trebuie spus ca fumul degajat dupa declansarea focului s-a putut vedea din strada, de la o distanta considerabila.

Focul a pornit undeva in jurul pranzului, interventia fiind in plina desfasurare la momentul de fata. In zona sunt mai multe masini ale pompierilor, dotate cu apa si spuma, dar si o ambulanta. Din cate se pare, interventia medicilor nu a fost necesara, neexistand persoane care sa fi avut de suferit de pe urma declansarii incidentului.

Momentan nu sunt cunoscute detalii despre ce anume s-a intamplat in apartamentul afectat de incendiu, nu se stie daca proprietarii erau in interior cand a pornit totul si nici care ar putea fi cauzele care au facut necesara interventia pompierilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!