Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu intr-un bloc din Capitala. Imagini cu interventia pompierilor (VIDEO)

Incendiu intr-un bloc din Capitala. Imagini cu interventia pompierilor (VIDEO)

Autor:

A fost forfota, seara trecuta tarziu, intr-un cartier bucurestean, dupa ce oamenii au observat fumul gros ce iesea de pe ferestrele unui apartament aflat la etajul cinci al unui bloc aflat pe Soseaua Pantelimon.

 

incendiu Incendiu intr un bloc din Capitala. Imagini cu interventia pompierilor (VIDEO)S-au chemat pompierii, iar salvatorii de la Detasamentul Morarilor au ajuns la fata locului inclusiv cu o autospeciala cu scara, avand in vedere ca era vorba despre o interventie la inaltime. Pe langa faptul ca focul a facut scrum bunurile din camera in care a izbucnit valvataia, fumul degajat de incendiu a ajuns si pe casa scarii, motiv pentru s-a trecut la evacuarea mai multor persoane. Pompierii care au actionat in interiorul apartamentului au avut nevoie de masti de oxigen.

Incendiul nu s-a extins la alte locuinte din bloc sau in exterior, din cate au anuntat miercuri reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. Totul, gratie eforturilor facute de pompierii care au actionat la fata locului. Inca nu se cunosc exact cauzele care au generat incendiul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!