AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Bistrita, sute de locuitori evacuati

Incendiu intr-un bloc din Bistrita, sute de locuitori evacuati

Locatarii unui bloc din Bistrita Nasaud nu vor uita prea curand prima zi de Craciun din acest an, dupa ce imobilul in care stau a fost afectat de un incendiu puternic, in noaptea de vineri spre sambata.

A fost o interventie de  amploare a pompierilor, una contra cronometru, in incercarea de limitare a pagubelor produse de focul puternic.

Incendiul s-a soldat cu o victima – un copil a ajuns pe mana medicilor, dupa ce a inhalat fumul degajat de incendiul de noaptea trecuta, anunta Digi24. De asemenea, nu mai putin de 200 de oameni s-au vazut nevoiti sa-si paraseasca locuintele, fiind evacuati temporar. Pompierii au luat aceasta masura, ca precautie, dupa ce s-au constatat proportiile incendiului si pana s-a reusit- nu fara efort- lichidarea flacarilor.

Focul a pornit de la zona superioara a constructiei, conditiile exacte ale declansarii valvataiei urmand sa fie stabilite de specialisti. Din pacate, incendiul a lasat in urma pagube materiale semnificative, mai multe apartamente fiind afectate de focul si de fumul degajat.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger