Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu in centrul Capitalei: doi oameni pe mana medicilor

Incendiu in centrul Capitalei: doi oameni pe mana medicilor

Autor:

Mansarda unei vile din sectorul 1 a luat foc, in cursul diminetii de miercuri. Fiind vorba despre un incendiu puternic, la fata locului au ajuns mai multe masini ale pompierilor, dar si salvari.

 

12191537 1285456191480270 4547175284989106769 n isu 720x480 Incendiu in centrul Capitalei: doi oameni pe mana medicilorPrimele informatii indica faptul ca la momentul declansarii focului, in cladire se aflau mai multe persoane. Majoritatea au iesit la timp din incinta, neavand de suferit de pe urma flacarilor. O persoana a ajuns, insa, pe mana medicilor de la Salvare, cu arsuri la nivelul fetei. Totodata, cadrele medicale care au intervenit la cazul din centrul Bucurestilor au sarit in ajutorul unei femei care a prezentat simtomele unui atac de panica.

Dupa ce au intervenit pentru a limita extinderea focului – un risc pronuntat in acest sens existand, ca urmare a faptului ca in zona constructiile sunt destul de apropiate una de alta, pompierii au reusit, nu fara efort, sa lichideze incendiul. La interventia de pe starda Nicolae Beldiceanu, aflata undeva in apropiere de Dorobanti, au ajuns in jur de 10 masini ale pompierilor, unele dintre ele echipate cu scari.

Ramane ca specialistii sa se pronunte pe seama motivelor care au dus la declansarea incendiului, dar si sa evalueze pagubele – care, la prima vedere- par destul de insemnate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!