AcasăNewsIncendiu de proportii la un mall: Imagini spectaculoase cu flacarile de zeci...

Incendiu de proportii la un mall: Imagini spectaculoase cu flacarile de zeci de metri!

Cel mai mare centru comercial din insula thailandeza Phuket a fost mistuit de flacari deosebit de puternice. Urmarile au fost surprinse la cateva ore de la declansarea dezastrului. Din fericire nu au existat victime.

Incendiul violent a cuprins cladirea in cursul noptii de miercuri spre joi. Potrivit presei locale, la momentul in care au fost observate primele flacari, in centrul comercial nu s-ar fi aflat cumparatori.

Pompierii s-au luptat din greu cu focul, la un moment dat flacarile fiind de cateva zeci de metri si aproape imposibil de controlat. Proportiile dezastrului au fost surprinse in imagini in aceasta dimineata. Pagubele sunt estimate la cateva milioane de dolari, iar in locul in care pana in urma cu doar cateva ore trona un centru comercial impresionant acum sunt doar maldare de cenusa. Cat despre cauzele care au dus la declansarea incendiului de proportii, deocamdata nu sunt cunoscute. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat si, eventual, cine se face vinovat pentru situatia nedorita.

[youtube]24FWAuHgEVc[/youtube]

[youtube]ttDlY-X9xVs[/youtube]

Urmarile incendiului:

[youtube]24FWAuHgEVc[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger