AcasăNewsIncendiu complex Confort City: S-a aflat ce a declansat dezastrul - VIDEO

Incendiu complex Confort City: S-a aflat ce a declansat dezastrul – VIDEO

Incendiul care a distrus zeci de apartamente situate la mansarda unor blocuri din complexul rezidential Confort City din Popesti Leordeni a fost declansat de un scurtcircuit produs la un frigider, au stabilit specialistii.

Rezultatele anchetei in cazul incendiului din complexul Confort City arata ca flacarile au fost declansate, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un frigider aflat intr-unul dintre apartamentele de la mansarda unuia dintre blocurile din ansamblul rezidential. „Pe baza probelor analizate, sursa de aprindere de natura electrica (scurtcircuit electric) este cea mai probabila cauza de incendiu”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

„Rezultatele anchetei comisiei din cadrul IGSU de cercetare si stabilire a cauzelor probabile de producere a incendiului au fost comunicate organelor de cercetare, in vederea continuarii investigatiilor”, au precizat reprezentantii Inspectoratului.

Incendiul s-a extins rapid, din cauza structurii mansardei, dar si a vantului, au mai stabilit specialistii. Cateva zeci de apartamente au fost distruse sau puternic avariate in urma incendiului produs saptamana trecuta intr-un complex de locuite din Popesti Leordeni, situat la iesirea din sectorul 3 al Capitalei.

[youtube]pZffGAX7_YA[/youtube]

904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger