AcasăNewsIncendiu Bamboo -peste 40 de oameni la spital, printre ei si cetateni...

Incendiu Bamboo -peste 40 de oameni la spital, printre ei si cetateni straini

La cateva ore de la declansarea incendiului devastator care a facut prapad in clubul situat in zona lacului Tei din sectorul 2 al Bucurestilor s-a aflat ca numarul persoanelor care au ajuns in grija medicilor a depasit 40.

Este vorba despre oameni care au avut fie probleme dupa ce s-au intoxicat cu fum, fie au suferit de hipotermie, ca urmare a faptului ca afara era foarte frig, iar ei au fugit din calea flacarilor cu haine foarte subtiri, fie leziuni si contuzii.

Cele mai recente informatii date publicitatii din directia Ministerului de Interne indica faptul ca pana la ora 13 se stie ca au fost 44 de persoane care au ajuns la spitale din Capitala, cele mai multe, 24, la Spitalul Floreasca, cate 6 la Universitar si Elias, 5 la Pantelimon, si 3 la Colentina. Dar si ca au fost mai multi cetateni straini in clubul respectiv, multi israelieni, dar si o tanara din Bulgaria si un tanar din Italia.

Aceeasi sursa mentioneaza ca la ora 13 mai erau internate 5 persoane la Floreasca si una la Pantelimon.

Totul in conditiile in care aneterior se precizase ca pana la ora 10, fusesera 42 de persoane in grija medicilor de la patru spitale bucurestene, iar 10 dintre acestea ramasesera in atentia cadrelor medicale, fiind supuse unor investigatii de specialitate. La un moment dat, se stia ca o femeie a ajuns la Floreasca in stare mai grava, avand nevoie sa fie intubata, dar care intre timp si-a mai revenit, dar si trei oameni care au avut traumatisme la nivel osos, dupa ce ar fi sarit de la inaltime, in incercarea de a scapa de pericol.

Trebuie spus ca inca se fac cercetari pentru a se vedea daca nu cumva ar fi putut ramane persoane in incinta, la momentul izbucnirii flacarilor. Dar si ca inca nu se stie de la ce a pornit focul care a facut prapad in localul situat in sectorul 2.

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger