AcasăNewsIncendiile din Los Angeles, declansate de boschetari

Incendiile din Los Angeles, declansate de boschetari

In ciuda sumelor mari cheltuite pentru cei care dorm sub cerul liber, gratiile din Bel-Air nu i-au putut opri

Investigatiile cu privire la incendiul care a distrus mai multe vile luxoase din cartierul Bel-Air au aratat ca focul a pornit de la o soba improvizata folosita de oamenii fara adapost, semn ca acest fenomen atinge si zonele bine securizate.

In ciuda sumelor mari cheltuite pentru cei care dorm sub cerul liber gratiile din Bel Air nu i au putut opri

Incendiul Skirball care a transformat in cenusa proprietati si locuinte in valoare de milioane de dolari in enclava inchisa publicului din Bel-Air, unde traiesc celebritati precum Beyonce, Elon Musk sau Rupert Murdoch era ieri aproape stins, au indicat autoritatile din Los Angeles. Ancheta a stabilit ca incendiul a fost cauzat de ”o sursa de foc ilegala la care s-a gatit” intr-o tabara a oamenilor fara adapost, in proximitatea unei zone acoperita cu tufisuri si arbori, chiar langa intrarea spre zonele private din Bel-Air, inchisa cu gratii masive. Nimeni nu se afla in acea zona, in momentul cand pompierii au sosit si deci nimeni nu a putut fi arestat. Focul a distrus peste 200 de hectare si a fortat 700 de persoane, inclusiv celebritatile, sa paraseasca Bel-Air. Incendiul Skirball a antrenat si inchiderea celebrului muzeu Getty Center, care gazduieste opere de arta inestimabile, universitatii UCLA si altor facultati dar si a sute de scoli din zona. In ciuda planurilor municipalitatii si promisiunea alocarii a sute de mii de dolari pentru persoanele fara adapost, numarul acestora in aglomeratia Los Angeles a crescut cu 23%, adica 58.000 de persoane, anul trecut.

author avatar
Tudor Borcea
136 afisari

1 COMENTARIU

  1. THE FIRE 3/11 GOD CHRIST 3/11; THE FIRE 20 JESUS CHRIST 20; FIRE 4 MARY 4; fire 7 Jesus 7; Fire 8 Tishbite 8; The Fire 14 Elijah Tishbite 14; The fire 13 MARY 13, Tishbite 13; THE fire 16 Jesus Christ 16; THE Fire/The FIRE 17 TISHBITE 17; F.I.R.E. FR-Flower, IE-Elijah. Elijah’s flower. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care focul e creat pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.
    FOCUL 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8.
    FO.CUL. FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului Lui Iisus.
    FO.CUL. FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului Mariei.
    FO.CUL. FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului lui Ilie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger