Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiile din California au curmat 40 de vieti (VIDEO)

Incendiile din California au curmat 40 de vieti (VIDEO)

Autor:

La aproape o saptamana de la izbucnirea dezastrului care s-a abatut asupra statul american, pe masura ce mii de pompieri continua sa faca eforturi pentru a tine lucrurile sub control, mai ales ca sunt situatii in care vantul le zadarniceste munca, bilantul victimelor a ajuns la o cifra inspaimantatoare.

 

flacari 350x172 Incendiile din California au curmat 40 de vieti (VIDEO)Sunt 40 de oameni care au pierit, pe fondul incendiilor din California, anunta BBC. Totodata, numarul persoanelor disparute depaseste 200, conform site-ului CNN. De asemenea, numarul celor care, fortati de imprejurari, si-au parasit locuintele e semnificativ.

Urmarile incendiilor din California sunt, in multe cazuri, greu de privit. In multe cazuri casele si vegetatia s-au transformat in cenusa.


sursa fto: captura youtube


1 Comentariu la Incendiile din California au curmat 40 de vieti (VIDEO)

  1. costica

    Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacţie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963gmail com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!