AcasăNewsInca un lider PSD sustine scrisoarea. Vrea "fara Dragnea"

Inca un lider PSD sustine scrisoarea. Vrea „fara Dragnea”

Deja celebra scrisoare asumata de vicepresedintii Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu continua sa iste reactii publice in taara pesedista.

Cu o zi inaintea Comitetului Executiv, in care se asteapta sa se transeze nemultumirile exprimate in documentul respectiv, dar nu numai de catre cei care considera ca Dragnea ar trebui sa faca un pas in lateral si sa renunta nu doar la conducerea PSD, ci si a Camerei, a mai aparut un punct de vedere, pe cat de scurt, pe atat de categoric, exprimat din Buzau.

Astfel, la aproape doua saptamani de cand a fost ales presedinte al Organizatiei Municiple PSD Buzau, Constantin Toma a iesit cu un mesaj prin care isi arata fatis sustinerea pentru recenta luare de pozitie a celor care nu il mai vor pe Dragnea in fruntea formatiunii social-democrate. Si il lauda public pe fostul vicepremier Ciolacu, acesta raliindu-se demersului semnat de Firea, Stanescu, Tutuianu.

Pesedistul aflat in fruntea Primariei Buzaului a transmis, joi, pe Facebook, urmatorul mesaj:

„Fara Dragnea…

Nu cred ca vreodata dupa 1990 a fost vreun om care sa aiba atatia oameni impotriva sa, inclusiv din propria echipa.

Liviu Dragnea si-a confiscat propriul partid si prin faptul ca PSD-ul a castigat alegerile, a confiscat si tara!

Ii felicit pe Marcel Ciolacu si pe ceilalti colegi din conducere care au demarat actiunea de schimbare a acestui lider ce nu-si intelege rostul!

Tara si fiecare roman au nevoie de altceva!”

sursa foto: Facebook/Constantin Toma

289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger