AcasăNewsInca un incident la metrou, in Capitala. O femeie s-a adresat politiei

Inca un incident la metrou, in Capitala. O femeie s-a adresat politiei

Din pacate, o noua informatie ingrijoratoare despre o situatie reclamata la metrou ajunge la urechile opiniei publice, dupa recentele incidente care au dus la pierderea vietii unei tinere in varsta de doar 25 de ani, caz care a socat Capitala.

De aceasta data, o femeie s-a adresat oamenilor legii, reclamand faptul ca ar fi fost amenintata de o persoana in varsta de circa 60 de ani. S-ar fi intamplat la Piata Unirii 2. Urmare a acestei situatii, politistii au aparut in statiile de metrou.

Politia Capitalei a remis o informare, cu semnalmentele femeii cautate si doua capturi video, cerandu-se sprijin din partea opiniei publice. La fel cum s-a intamplat si dupa agresiunile de acum cateva zile, cand suspecta – o femeie de 36 de ani – a impins in prima faza pe peron o fata de 22 de ani, la Costin Georgian, iar apoi o alta, pe Alina, la Dristor1. Din pacate, ceata din urma nu a mai avut nicio sansa, fiind lovita de metrou si ucisa.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 10.00, la Politia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul ca a fost amenintata de catre o necunoscuta, care prezenta urmatoarele semnalmente: varsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constitutie robusta, imbracata cu mai multe haine, peste care avea o fusta dreapta, de culoare neagra, pulover negru, lung, caciula neagra, geanta bej si cizme negre. Pe brat purta o haina de culoare neagra”, au transmis oamenii legii, simultan cu solicitarea ca persoanele care pot da informatii despre persoana respectiva sa se adreseze politiei.

sursa foto: Facebook/Poitia Romana

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger