AcasăNewsInca un deputat trece de la PSD in tabara Pro Romania

Inca un deputat trece de la PSD in tabara Pro Romania

Inca un parlamentar PSD s-a decis sa se indrepte catre Pro Romania, dupa ce pasi similari au facut, intre altii, Adrian Tutuianu, Mihai Tudose sau Marian Neacsu. Formatiunea lui Victor Ponta anunta ca are, la aceasta data, 21 de alesi ai neamului in Camera Deputatilor.

Mai nou, s-a aflat ca in aceasta a doua zi a saptamanii, Petru-Sorin Marica, parlamentar de Hunedoara, si-a pus semnatura pe documentul care il alatura in randul membrilor Pro Romania, explicand motivele care l-au facut sa paraseasca barca social-democrata. „Sunt un om de stanga. (…) Din pacate, PSD-ul de astazi nu mai reprezinta interesele celor multi, ci este un partid confiscat de un grup restrans de oameni care il folosesc pentru interesele lor personale. M-am alaturat echipei PRO Romania, pentru ca am regasit alaturi de Victor Ponta, Corina Cretu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate in care cred si dorinta de a face bine oamenilor”, a mentionat, intre altele, Marica, deputatul fiind citat intr-un comunicat transmis de formatiunea fostului premier Ponta.

sursa foto: Pro Romania

307 afisari

3 COMENTARII

  1. Din ce în ce și din tot și tot mai mulți pezdelisti părăsesc pezdeleul. Oare de ce?

  2. Securistii la … securist trag. Nu-I bai! E singura metoda viabila prin care PSD-ul se va curate de securisti! Dl. Ponta va avea credibilitate cand se va dezice public de dl. Maior!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger