AcasăNewsInca un deputat lasa PSD pentru Pro Romania

Inca un deputat lasa PSD pentru Pro Romania

Schimbarile pe scena politica nu par sa tina cont ca e week-end. Cel putin daca este sa privim anuntul pe care l-a facut, sambata dupa-amiaza, un deputat de Timis.

Adrian Pau si-a vestit plecarea din PSD catre Pro Romania, printr-un mesaj in care aminteste de motiunea de cenzura prin care Partidul Social Democrat si-a dat jos „propriul guvern”. „De atunci, PSD a luat-o pe un drum gresit si s-a abatut de la principiile si ideile care ne-au adus de-alungul anilor atatea victorii in luptele politice”, sustine Pau, inainte de a adauga, in mesajul transmis via Facebook, faptul ca „intr-un partid in care delictul de opinie este pedepsit pana la excludere, intr-un partid in care conteaza o singura voce si un singur interes, nu se poate coabita” si ca plecarea sa la Pro Romania „nu inseamna abaterea de la principiile social-democratiei ci, din contra, o lupta pentru consolidarea lor”.

Parlamentarul se alatura, in decizia sa, altor deputati care au ales sa paraseasca tabara social-democrata pentru formatiunea lui Victor Ponta. In ultimele zile, si-au anuntat, rand pe rand, adeziunea la Pro Romania fostul premier Tudose, fostul ministru Tutuianu, dar si Corina Bogaciu (deputat de Ilfov), Oana Vladuca (deputat de Dambovita) si Georgian Pop.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger