Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inca se cauta procuror general. Prima zi in care s-au putut depune din nou candidaturi

Inca se cauta procuror general. Prima zi in care s-au putut depune din nou candidaturi

Autor:

Procurorii care aspira la sefia Parchetului de pe langa Inalta Curte si doresc sa se inscrie in cea de-a doua procedura de selectie declansata de Ministerul Justitiei pot face acest lucru de vineri, 12 aprilie, incepand.

 

sediul ministerului justitiei 720x431 Inca se cauta procuror general. Prima zi in care s au putut depune din nou candidaturiConcret, aceasta procedura a fost reluata, dupa ce zilele trecute, la finele interviurilor sustinute de cei patru doritori ai posturii de procuror general, nu a fost ales niciunul dintre acestia.

Astfel, mai nou, procurorii care doresc sa intre in cursa pentru functia ce va ramane vacanta incepand cu 28 aprilie isi pot depune la sediul Ministerului Justitiei cererile de inscriere in aceasta procedura de selectie pana pe 25 aprilie inclusiv, la ora 17.30.

Urmeaza ca apoi dosarele aspirantilor sa fie verificate si sa se anunte o lista a celor care indeplinesc conditiile de participare la competitie. Dupa aceea, se vor stabili interviurile, calendarul anuntat pana la momentul de fata – despre care MJ-ul a precizat ca ar putea suferi modificari in functie de numarul candidatilor inscrisi – consemnand faptul ca vor avea loc in perioada 06 – 07 mai 2019. Interviul va fi sustinut in fata ministrul justitiei si a unor secretari de stat.

Pasul urmator presupune ca propunerea de procuror general pe care o va formula Tudorel Toader va fi inaintata Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru un aviz, dupa care ministrul justitiei va inainta propunerea de numire presedintelui Iohannis.


1 Comentariu la Inca se cauta procuror general. Prima zi in care s-au putut depune din nou candidaturi

  1. Cercel Virginel

    Un tanar pana in 50 de ani ca nu putea colabora cu securitatea. Atenție insa tanarul sa nu fi avut parinti colaboratori activisti procurori sau securisti. F f important.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!