AcasăNewsInca o victima dupa tragedia aviatica din Apuseni: Pacienta care trebuia sa...

Inca o victima dupa tragedia aviatica din Apuseni: Pacienta care trebuia sa primeasca ficatul a murit

Floarea Mihai, femeia in varsta de 62 de ani, care astepta ficatul dupa care plecasera medicii, care au suferit accidentul cu avionul in Muntii Apuseni, a murit.

Femeia a murit miercuri in casa sa din Pitesti dupa o lunga suferinta. Suferea de ciroza de mai multa vreme, iar in toamna anului trecut a fost anuntat ca i se va face transplantul, insa s-a constatat ca organul nu era de calitate. Floarea Mihai va fi inmormantata, joi, la Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti, potrivit sursazilei.ro. Pacienta astepta acest transplant din 2011.

Pe 20 ianuarie, medicii din Bucuresti si cei din Cluj trebuiau sa se intalneasca la Spitalul Judetean din Oradea unde trebuiau sa preleveze organele unei femei in varsta de 64 de ani care a suferit un accident vascular si care se afla in moarte cerebrala.

Medicii clujeni urmau sa-i preleveze rinichii, iar cei care veneau din Bucuresti, ficatul. Ei trebuiau sa se intoarca de urgenta in Capitala fiindca organul era asteptat de Floarea Mihai. Din nefericire, ficatul femeii nu a mai putut fi prelevat deoarece avionul in care se aflau cadrele medicale s-a prabusit in Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, pe 20 ianuarie, intr-o zona muntoasa accidentata. La bordul aeronavei se aflau patru medici – Radu Zamfir, Valentin Calu, Catalin Pivniceru si Sorin, dar si copilotul Razvan Petrescu.

author avatar
Andra Nesu
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger