AcasăNewsInca o rectificare bugetara. Proiect: mai putini bani la Transporturi, Cercetare si...

Inca o rectificare bugetara. Proiect: mai putini bani la Transporturi, Cercetare si Educatie

Vesti proaste pentru romanii care vor ajutor pentru încălzire

Propunand o a doua rectificare bugetara din acest an, Ministerul Finantelor a elaborat deja un proiect in acest sens, „cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB”.

Astfel, conform informatiilor facute publice dinspre ministerul condus de catre Eugen Teodorovici, cateva ministere urmeaza sa primeasca mai multi bani de la buget – si anume Ministerului Finantelor Publice – mai exact 2,69 miliarde de lei, Ministerului Muncii – un plus de 787 milioane de lei, Ministerului Sanatatii urmand sa primeasca o supleimentare de fonduri de 211,5 milioane de lei. Totodata, pe aceeasi lista se mai afla Ministerele Justitiei si Afacerilor Interne.

Pe de alta parte, se anunta taieri de fonduri la cateva ministere, diminuarile fiind „operate avand in vedere gradul de executie a cheltuielilor, in principal, la proiectele finantate din fonduri europene”. Pe aceasta lista se afla, intre altele, Ministerul Transporturilor, al Cercetarii si Inovarii, cel al Educatiei, Ministerul Culturii si Ministerul Comunicatiilor.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger