Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inca o rectificare bugetara. Proiect: mai putini bani la Transporturi, Cercetare si Educatie

Inca o rectificare bugetara. Proiect: mai putini bani la Transporturi, Cercetare si Educatie

Autor:

Propunand o a doua rectificare bugetara din acest an, Ministerul Finantelor a elaborat deja un proiect in acest sens, “cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB”.

 

Bani lei romanesti Inca o rectificare bugetara. Proiect: mai putini bani la Transporturi, Cercetare si EducatieAstfel, conform informatiilor facute publice dinspre ministerul condus de catre Eugen Teodorovici, cateva ministere urmeaza sa primeasca mai multi bani de la buget – si anume Ministerului Finantelor Publice – mai exact 2,69 miliarde de lei, Ministerului Muncii – un plus de 787 milioane de lei, Ministerului Sanatatii urmand sa primeasca o supleimentare de fonduri de 211,5 milioane de lei. Totodata, pe aceeasi lista se mai afla Ministerele Justitiei si Afacerilor Interne.

Pe de alta parte, se anunta taieri de fonduri la cateva ministere, diminuarile fiind “operate avand in vedere gradul de executie a cheltuielilor, in principal, la proiectele finantate din fonduri europene”. Pe aceasta lista se afla, intre altele, Ministerul Transporturilor, al Cercetarii si Inovarii, cel al Educatiei, Ministerul Culturii si Ministerul Comunicatiilor.


1 Comentariu la Inca o rectificare bugetara. Proiect: mai putini bani la Transporturi, Cercetare si Educatie


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!