AcasăNewsS-a aflat cine va ridica sicriul miliardarului Adamescu de la IML

S-a aflat cine va ridica sicriul miliardarului Adamescu de la IML

Dan Adamescu este judecat in stare de arest la domiciliu

UPDATE 2 – Dupa ce a fost ridicat de la Medicina Legala, trupul fara viata al afaceristului ar urma sa fie depus la o biserica din Capitala in cursul acestei zile. „Sora si fosta sotie au decis sa se pregateasca impreuna toate aceste ceremonii”, a anuntat, in urma cu cateva momente, avocatul lui Alexander Adamescu.

UPDATE: In urma cu scurta vreme s-a decis ca fosta nevasta va fi cea care va prelua, de la IML, sicriul cu trupul fara viata al lui Dan Adamescu, spre disperarea surorii, a fiului celui mare si al sotiei acestuia.

Nora afaceristului a acuzat, la Romania TV, faptul ca „ea uzeaza de trupul lui strict pentru scopuri economice (…) ea vrea sa puna mana pe certificatul de deces, sa decida succesiunea” si a cerut public ajutor de la autoritati.”Fiul lui nu poate sa fie alaturi de el, ca nu poate”, a amintit femeia.

Au trecut doua zile de cand trupul fara viata al omului de afaceri – mort la varsta de 68 de ani, intr-o unitate medicala din afara regimului de detentie- se afla la Institutul de Medicina Legala, in vederea autopsierii ce urmeaza sa se incheie abia in cursul acestei zile.

Insa chiar si la momentul de fata, nu e foarte clar cine anume va prelua sicriul in care se afla trupul miliardarului. Se stie deja ca fosta sotie, Carmen, a dorit inca din ziua precedenta sa faca acest lucru, insa, avand in vedere ca etapele necropsiei nu fusesera parcurse (procedura necesara invstigatiilor ce se fac pentru a se stabili cu exactitate cauzele in care a survenit decesul omului de afaceri), a plecat fara sa poata ridica sicriul.

Trebuie spus insa, ca atat fiul cel mare, Alexander, cat si sora afaceristului sunt impotriva ideii ca de ceremonialul funerar sa se ocupe fosta nevasta a patronului Astra Asigurari. „Nu cred ca dna Palade are vreun drept moral la trupul tatalui meu, l-a parasit, l-a abandonat, nu l-a vizitat in inchisoare (…) nu stiu ce drept ar avea dna Palade”, a declarat Alexander Adamescu, joi dimineata, intr-o interventie telefonica la Romania Tv, cand inca nu se stia cand anume se va finaliza autopsia si va putea fi rudicat trupul fara viata de la sediul IML.

Ramane, asadar, de vazut in ce masura se va lamuri acest aspect.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger