AcasăNewsInca niciun aspirant la sefia DNA. Ce spune ministrul Justitiei

Inca niciun aspirant la sefia DNA. Ce spune ministrul Justitiei

Au trecut mai multe zile de cand a fost declansata procedura de selectie a procurorilor care ar putea prelua sefia DNA, detinuta actualmente interimar de catre Anca Jurma.

Desi anuntul oficial privind demararea procedurii fusese facut chiar in ziua in care presedintele Iohannis semnase decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA-ului, adica pe 9 iulie, inca nu se stie sa se fi inscris vreun aspirant in aceasta cursa. „Ieri (miercuri-n.n) pe la orele 10 stiu ca nu era nimeni”, a admis ministrul Justitiei, intrebat in cursul diminetii in legatura cu acest aspect.

Chiar si asa, oficialul guvernamental da de inteles ca se asteapta sa se schimbe lucrurile, pana cand expira termenul de inscriere. „Eu spun asa – sa asteptam pana luni, sa vedem daca se inscrie cineva. Convingerea mea este ca se vor inscrie mai multi decat atunci cand a fost procedura pentru DIICOT”, a punctat Tudorel Toader, cand a fost intrebat daca se ia in calcul o prelungire a perioadei de inscriere.

sursa foto: Facebook

96 afisari

3 COMENTARII

  1. Mergeti la interviu nu tre sa va temeti decat de Comisia de control a magistraților daca se portocalizeaza luluțizeaza procuratura .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger