AcasăNewsInainte de CEx, Firea a facut referire la un impas

Inainte de CEx, Firea a facut referire la un impas

„Stati linistiti, veti primi toti!”, pare a spune Gabi Firea spre bucuria camarilei asumate

Desi nu a fost prezenta in cursul zilei precedente la intrunirea femeilor din PSD, explicand ca a participat la o discutie informala, inainte de CEx, cu presedintii de organizatii, Gabriela Firea a venit, sambata, la sedinta Comitetului Executiv, de la Neptun.

Inainte sa ajunga sa discute cu ai sai colegi, vicepresedintele PSD a anuntat ca are de gand sa spuna ce are de spus – argumentat- in fata pesedistilor prezenti la sedinta, si a facut referire la un „impas”. „Nu e vorba de nemultumirea sau multumirea Gabrielei Firea sau a altor colegi, nu discutam in acesti termeni. Fiecare va spune opinia sa, cu privire la starea in care se afla tara in acest moment si cu privire la raspunsul partidului nostru, la situatia politica din tara. Si drumul pe care il avem de parcurs impreuna, solutiile pe care le gasim impreuna pentru depasirea unui impas pe care trebuie sa recunoastem ca exista. De aici inainte, daca vom fi -si sper sa fim maturi, responsabili, inteligenti – vom gasi solutii bune”, a sustinut Gabriela Firea, inaintea CEx-ului aflat in plina desfasurare la acest moment.

208 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa te fereasca Dumnezeu de misoginismul femeilor! Odata cocotate-n copaci, femeile, oricat de meritorii, au grija sa le desfiinteze pe toate celelalte, daca nu fac parte din cercul lor restrans de relatii… Cam asa si cu Firea, prea mult bagata-n seama, si-a uitat rolul de „gospodina” a Capitalei si a inceput, tot mai des, sa-si „bage” parerile in orice ciorba politica, ba si cu aplomb, de zici ca-i ma-sa Omida a PSD-ului, te si intrebi cum functiona mastodontul asta politic inainte de aparitia ei in peisaj…Si cu ce pretentii de integritate, moralitate si „competenta” pe orice! Cred ca tot de la corectitudinea politica i se trage…PSD-ul, in incercarea lui disperata de a se debarasa de eticheta de comunism, face exact ce au facut comunistii, ca sa demonstreze „egalitatea intre tovarasi si tovarase” (las’ca toate partidele au „comitete de femei”!), adica isi foloseste „procentul de gen”, tampenie mai mare, pe plan mondial nici ca exista! Viata isi are enigmele si alegerile ei si prostia, desi democratic distribuita, nu se regaseste egal in orice insailare, asa ca, ar cam trebui sa accepte si Firea ca, poate nu la fel de iubita de Dragnea si ea, la fel ca Dan sunt rezultatele politicii de gen, nu le-a recomandat steaua din frunte si nicio competenta deosebita. Poate, totusi, Carmen Dan s-a dovedit mai harnica si mai cinstita, in limitele naturale, dar, daca tot crezi in democratie, stii ca politicienii buni sunt aia care stiu sa foloseasca profesionistii valorosi, in rest…Firea pare ca pune de o noua mahala politica, ne cam lipsea Udrea si liota ei, ce sa zic…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger