AcasăNewsIn Romania condusa de analfabeti studentii se tin de droguri

In Romania condusa de analfabeti studentii se tin de droguri

Din studenti care se drogheaza e greu sa scoti profesionisti/guvernanti adevarati

O operatiune de amploare desfasurata, ieri, de DIICOT, in Timisoara si Resita s-a soldat cu saltarea a zeci de studenti banuiti ca se ocupa cu traficul de droguri.

Din studenti care se drogheaza e greu sa scoti profesionistiguvernanti adevarati

Descinderile au fost realizate cu scopul destructurarii unei grupari specializate in trafic de risc si mare risc, care aproviziona studentii cu droguri, in special canabis si amfetamine. In urma perchezitiilor efectuate mai ales in Complexul Studentesc din Timisoara, 40 – 50 de studenti (in special la Medicina si Drept) au fost ridicati de mascati si dusi la audieri. Surse din randul anchetatorilor vorbesc despre existenta a de doua filiere de trafic si consum de stupefiante care functioneaza din 2016, se aprovizioneaza reciproc si din care fac parte, in majoritate, studenti. Interesant este si ca multi dintre ei studiaza, in timpul ramas intre vanzarea a doua doze de droguri, dreptul. Deci vor avea, in functie si de pile, drum deschis catre functii de raspundere in aparatul de stat. Dat fiind modul in care decurge studentia lor si urmarile consumului de droguri, nu ar fi exclus sa ajungem sa regretam intr-un viitor nu indepartat exprimarile agramate ale diverselor Dancila si diversilor Popi din zilele de astazi. Macar astia doar au trecut ca gastile prin apa prin scoala, nu si-au ars creierii cu droguri. Sau, poate, nu prea avea ce … Oricum, un lucru ramine cert: nici in viitor nu vom avea sansa de a alege intre bine si rau ci tot intre doua – sau ”n” – rele.

author avatar
Simona Badulescu
283 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acum 50 de ani cine avea bacalaureatul după 5 ani de liceu , era om făcut , era intelectual, conțopist.
    Astăzi , cu licență după trei ani de facultate( și doi de master făcut la distanță) este semianalfabet și se și droghează.Drogul depinde de taria fiecăruia.
    Halal viitori intelectuali.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger