AcasăNewsIn PSD se tese aducerea lui George Maior ca premier

In PSD se tese aducerea lui George Maior ca premier

Iohannis se perpeleste degeaba de grija lui Dragnea

In timp ce scena politica s-a involburat toata in jurul numirii lui Liviu Dragnea ca premier, din partidul condus de acesta se aude ca social-democratii ar pune la cale in realitate alte planuri.

Iohannis se perpeleste degeaba de grija lui Dragnea

Ultimul zvon razbatut din interiorul PSD sustine ca nu Liviu Dragnea va fi propunerea cu care noua majoritate parlamentara se va duce la Cotroceni si ca tot circul vizeaza de fapt deterioararea imaginii lui Klaus Iohannis. Care este perceput in acest moment de multa lume ca fiind presedintele care se opune numirii legitime a lui Liviu Dragnea, marele castigator al scrutinului din 11 decembrie, din simpla ranchiuna. Scenariul urmarit de social-democrati ar fi in realitate altul, respectiv unul conform caruia nu Dragnea, ci o persoana in care acesta are deplina incredere va fi propusa pentru preluarea guvernului pana in 2018. Un an de care ar fi nevoie pentru repararea tuturor prostiilor (nestiute inca) facute de tehnocrati, prostii care au dus la blocarea multor segmente si sectoare administrative – sustin voci avizate. Pana atunci se va putea rezolva si problema legii care nu permite, astazi, desemnarea lui Liviu Dragnea, iar acesta ar putea sa preia peste un an un Guvern ”destelenit” deja de predecesor si taman la timp cata vreme in 2019 urmeaza alegeri europarlamentare si prezidentiale. Ceea ce inseamna implicit ca Dragnea va putea trece in contul sau toate pomenile electorale traditionale. Pana atunci insa, daca nu Dragnea va fi alesul la zi, se pune intrebarea cine va fi totusi viitorul premier. Un posibil raspuns vine tot pe surse, care spun ca in pole position s-ar afla din nou George Maior, si asta chiar daca Dragnea insusi a spus, nu de mult, ca a discutat pe tema cu fostul sef al SRI si acesta nu s-ar fi aratat interesat de jobul de premier. Cum insa omul e schimbator prin definitie, argumentul nu este unul decisiv. La fel de adevarat este si ca alti pesedisti, cei grupati in jurul lui Victor Ponta mai exact, avanseaza o a doua varianta: Eugen Orlando Teodorovici. O persoana despre care e cam greu de crezut ca va fi inghitita de Liviu Dragnea, dar in politica nimic nu este imposibil. Iar daca tot am pomenit de numele lui Victor Ponta, ar mai trebui spus si ca pesedistii care nu se tavalesc de dragul fostului lor lider sustin sus si tare ca acesta ii da branci lui Dragnea la Palatul Victoria nu din amicitie, ci cu gand sa-l piarda. Varianta credibila din moment ce numirea actualului lider in fruntea Executivului acum, inainte de rezolvarea problemei ridicate de legea de organizare a Guvernului, i-ar fi cu adevarat fatala, din punct de vedere politic, lui Liviu Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
7.684 afisari

6 COMENTARII

  1. Ba, pai parca ofiterii structurilor de informatii nu au ce cauta in politica !
    Pai asta care a avut in subordine toti ofiterii structurilor de informatii mai are dreptul constitutional sa faca politica ?

  2. Bai nene,daca DRAGNEA nu va fi numit premier ,NIMENI nu va aplica acel program PSD si poporul va fi maniat….rau de tot ,aveti sa vedeti!!!…NU se poate ca pentru BASESCU ,care trebuia DEMIS la Referendum ,cariera lui DRAGNEA sa fie blocata la asa mod!…..asta este condamnare politica si NICI PANA AZI NU i s-a dat in scris MOTIVAREA CONDAMNARII!….un pensionar….

  3. Dat fiind ca domnul George Maior s-a descaltat de ghetepe rosii se pare ca Mos Craciun nu ii va mai aduce altele, postul fiind ocupat momentan de Santa Klaus care nu umbla cubaccesorii de o astfel de culoare, preferand galbenele ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger