AcasăNewsIn PSD nu e razboi. E doar cafteala

In PSD nu e razboi. E doar cafteala

Gabriela Firea, vesnic cu piciorul pe acceleratie

E un soi de ping-pong cu acuzatii. Ala spune asa, celalalt zice altfel. Unul arunca o vorba, celalalt o intoarce pe reversul paletei. Un meci absurd, in care nimeni nu dovedeste ca el are dreptate si ca celalalt minte. Firea il acuza pe Dragnea, de-a dreptul sau din varful buzelor. Dragnea ori nu functioneaza in weekend, ori raspunde cu totul altceva la o televiziune. De obicei, seara. De regula, zi de zi, in locul lui raspunde Codrin Stefanescu, al carui speach incepe cu „nu e adevarat”. Si eu de unde sa stiu ca asa e? Cine e Codrin Stefanescu asta?

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> vesnic cu piciorul pe acceleratie

Gabriela Firea spune ca Dragnea si-a subordonat total partidul. Nu-mi aduc aminte daca a si dovedit-o, dar, de raspuns, i-a raspuns Codrin Stefanescu. Dragnea, probabil, era in vreo revizie de imagine. In PSD nu ai voie sa critici stilul in care liderul conduce, spunea nu cu mult in urma Firea. Tot Stefanescu a raspuns, zicand ca in PSD esti liber sa spui ce nu e bine. Si eu de ce trebuie sa cred?

Tradarea se poarta la orice nivel

Din tot amalgamul asta de plesne zvarlite cand colo, cand dincolo, e greu sa iti dai seama cine are dreptate. Nu am cum sa ma situez de partea vreunui beligerant, nu tin cu niciunul, inca nu mi-am gasit motive. Dar asta nu ma impiedica sa ma gandesc ce-ar fi daca Firea ar avea dreptate? Asa cum Dragnea are „aparatul” lui prin care isi culege informatiile, asa si Gabriela Firea si-l are pe al ei. Declaratia ei, cum ca liderul PSD ar coace o ordonanta de urgenta prin care sa transforme cele sase sectoare in unitati administrative de sine statatoare, ca sa o dea pe ea jos, poate ca nu este intamplatoare. De la ceva a plecat, nu cred ca a aparut din senin. Poate ca Firea o fi avut acces la vreo informatie vehiculata intr-un cerc restrans.

Liviu Dragnea prins in prea multe dispute pentru a mai vedea ce si cum

Poate unul dintre apropiatii lui Dragnea, nesigur daca sa mearga pe mana liderului sau a Gabrielei Firea, i-o fi scapat informatia ca sa-si aranjeze si el terenul. Un foarte apropiat de varful sistemul PSD poate face asa ceva? De ce nu? Tradarea se poarta la orice nivel.

Am castigat, dar nu mai existam

Interesul lui Dragnea de a sparge Bucurestiul ar fi evident. Orasului nu-i merge bine nu pentru ca este prea mare. Nici vorba. Nu-i merge bine pentru ca functia de primar general nu mai trebuie sa o detina Gabriela Firea. Ca sa scape de ea, ar trebui sa desfiinteze Primaria Capitalei si sa transforme sectoarele in mici orasele. E absurd, e un scenariu prea costisitor pentru ca Dragnea sa-si realizeze visul, mai ales ca nu ar avea de partea lui nicio forma de legalitate. Procesul legislativ ar fi atat de lung incat s-ar lasa pagubas. Iar cand se va termina, la cum se involbureaza vremurile, nu garanteaza nimeni ca cei doi actori politici vor mai exista pe scena.

Cine minte? Cine are dreptate?

E drept ca Gabriela Firea nu a produs nicio dovada care sa-i sustina afirmatiile privind modalitatea prin care liderul PSD se gandeste sa o traga pe dreapta. Dar, pe de alta parte, nici PSD nu a avut vreo reactie. Faptul ca iese din nou la rampa acelasi Codrin Stefanescu si spune ca nu e adevarat nu inseamna nimic. Nu inseamna ca ar avea dreptate printr-o simpla negatie. Este acelasi model de a-l scoate la inaintare pe buciumasul de serviciu pentru a acoperi cu zgomot, cu mult zgomot, ceea ce nu trebuie vazut, auzit si comentat. Poate ca Gabriela Firea a prins doar un capetel de informatie cu care a si iesit la atac. Poate e chiar un scenariu in mintea lui Dragnea, care, ca de obicei, nu a facut nimic. Nu stie nimic. A aflat si el din presa si de aia si-a trimis goarna sa mai ameteasca lumea cu o melodie noua. E razboi in PSD? Nu. E doar o cafteala in care toti „are” dreptate. Azi. Maine, toti „minte”. Dragnea, tu nu stii nimic? Nu vorbesti? Nici de aia, nici de ceilalti?

author avatar
Valentin Boeru
1.445 afisari

5 COMENTARII

  1. În PSD , nu este cafteală .!
    Este o luptă între acoperiții Marelui licurici și pesediștii cinstiți.

  2. Alunelu , pesedistii cinstiti nu se inghesuie pe functii in guvern si alte posturi cheie unde sunt obligati sa umble la borcanul cu miere , lasa povestile stahanoviste cu lampa lui Lenin, cu greieri si licurici , recunoaste ca e cafteala pe ciolan neaosa , asta au votat aluneii in decembrie 2016 , cu asta defilam ! Interesant , pana si presa favorabila , pusa in fata evidentei , incepe sa aiba indoieli , sa perceapa dimensiunile dezastrului si sa recunoasca faptul ca , in ultimii 2 ani , trei guverne PSD au fost interesate decat sa mutileze si sa-si aserveasca Justitia . Am ajuns rasul-plansu mapamondului in an centenar , etalon de masurare a coruptiei si incompetentei , cineva trebuie curand sa deconteze toate nenorocirile astea . Se anunta rasturnari spectaculoase de situatii , nu aduce ora ce aduce clipa , Dumnezeu nu doarme !

  3. De aproape 29 de ani am fost parazitati de o coruptie bine introdusa in fostul stat Romania,altfel nu ne puteau transforma intr-o Colonie,unde stapanii au institutii ale coloniei in subordine directa,inclusiv justitia,cel mai important mijloc prin care se face o exploatare crunta a noastra.Daca asa zisii guvernanti din interior calca stramb fata de sarcinile stapanilor sunt pedepsiti prin aceasta asa zisa justitie si nu numai.

  4. Lasa ca zboara si Firea in curand. Si toti ceilalti odata cu ea. In final ramane doar grupul de la Teleroman. Si o sa fie liniste.. si pace

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger