Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » In premiera, masini vietnameze promovate de Beckham

In premiera, masini vietnameze promovate de Beckham

Autor:

Nimeni n-a auzit de constructorul auto VinFast. Normal, nici nu exista la inceputul acestui an. Cu toate acestea, a facut senzatie la Salonul Auto din Paris.

 

masina5 In premiera, masini vietnameze promovate de Beckham

Desenata in studioul Pininfarina, VinFast Lux A se vrea o berlina premium

VinFast nu se uita la bani si a cooptat o vedeta internationala pentru a-si lansa masina: David Beckham. Fosta glorie a fotbalului britanic si-a imprumutat imaginea pentru campania promotionala VinFast. Primul (si unicul) constructor din Vietnam, VinFast nu a plecat complet de la zero, ci face parte din conglomeratul VinGroup apartinand miliardarului Pham Nhat Vuong, lider in numeroase sectoare de activitate in Vietnam : imobiliare, turism, centre comerciale, hoteluri de lux, clinici private..In 2017, VinGroup a realizat o cifra de afaceri de trei miliarde de euro. Acum, are ambitia sa devina o referinta pe piata auto premium asiatica. Pentru a se lansa, intr-un an, VinFast a investit 1,3 miliarde de dolari intr-o uzina de productie in nordul tarii (335 hectare), iar alte 3,5 miliarde vor fi investite pana in 2020.

masina3 In premiera, masini vietnameze promovate de Beckham

Fosta vedeta de la Manchester a apreciat SUV-ul vietnamezilor

Vietnamezii au apelat la biroul italian de design Pininfarina iar la coordonarea conceptiei autoturismelor i-a cooptat de David Lyon, designer-sef la General Motors, si pe Jim DeLuca, ex responsabil cu productia la GM, apeland si la serviciile unor firma ca Fiat-Chrysler, Tata, Siemens si Bosh.

False BMW-uri?

Intrebarea se poate pune pentru ca platforma celor doua modele dezvaluite la Paris -o berlina premium, denumita Lux A,  si un SUV, Lux SA – este cea a unui BMW seria 5. Motorizarea este si ea sub licenta bavareza: patru cilindri, 2 litri, cu doua variante de putere, 180 si 230 CP. In privinta look-ului, VinFast doreste a placea tuturor, ”propunand autoturisme cu linii contemporane si clasice, a subliniat David Lyon.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!