AcasăNewsIn plina ancheta, Florin Salam a "fugit" din tara

In plina ancheta, Florin Salam a „fugit” din tara

Desi anchetatorii sunt cu geana pe el, banuindu-l de trafic de droguri, Florin Salam si-a luat talpasita vineri dimineata si a fugit in Italia.

In mod oficial, Florin Salam a plecat pentru a sustine doua concerte in doua cluburi de noapte. Informatia a fost confirmata de Puiu Gheorghiu, „purtatorul de cuvant” al manelistului, care a facut precizari importante in emisiunea „La Maruta”.

Puiu Gheorghiu este de parere ca aceasta „evadare” ii va face bine, psihic, lui Salam si acesta va reveni cat de curand in tara, „pentru ca iubeste prea mult Romania”.

Totusi, revenirea lui Salam nu se va face prea curand, manelistul urmand sa mai beneficieze de cateva scurte escale la Madrid si in Germania, unde este extrem de solicitat pentru diferite concerte, mai ales de catre romanii stabiliti acolo.

In plus, Puiu Gheorghiu a precizat ca Florin Salam este un om care se respecta prea mult pentru a fugi miseleste. „Ia, constant, lectii de pian, are cate un pian in fiecare casa pentru ca nu stie in ce locatie va innopta si vrea sa repete la pian, daca vrea. Afara da concerte numai in cluburi care ar fi considerate de fite la noi, cluburi foarte bine cotate” a precizat reprezentantul manelistului.

Puiu Gheorghiu a infirmat zvonul conform caruia manelistul a fugit din tara din cauza unor interlopi si, in plus, a infirmat si zvonul conform caruia trupa manelistului s-ar fi destramat din cauza scandalului cu droguri.

author avatar
Cristi Ionita
1.896 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger