Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » In curand, te poti conecta la Internet direct prin televizor cu Google TV !

In curand, te poti conecta la Internet direct prin televizor cu Google TV !

Autor:

Google TV va fi lansat in curand si in Europa! Cu alte cuvinte, cel mai mare motor de cautare ne propune un serviciu cu ajutorul caruia ne putem conecta la Internet direct prin televizor. Serviciul este disponibil in SUA, inca din luna octombrie a anului trecut.

 

google tv 300x183 In curand, te poti conecta la Internet direct prin televizor cu Google TV !Google TV este un serviciu de care ofera utilizatorului atat continut online, cat si continut TV printr-un browser, pe televizor.

Reactiile la aparitia Google TV au fost diverse. Trei dintre cele mai importante televiziuni din Statele Unite au blocat reteaua celui mai mare motor de cautare din lume, acuzand Google ca le “fura” veniturile din publicitate fara a contribui financiar la creearea de continut.

Acuzaiile au fost demontate de Eric Smith, presedintele companiei, care a tinut sa asigure ca nu este cazul de astfel de suspiciuni.

Achititia de saptamana trecuta a Motorola Mobility ar putea ajuta Google sa-si dezvolte serviciul de televiziune. Motorola este cel mai mare furnizor de decodoare digitale din lume si unul dintre principalii furnizori pentru numeroase retele de televiziune din SUA.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!