AcasăNewsIn ce ipostaza a fost surprinsa o vatmanita din Timisoara! Sefii au...

In ce ipostaza a fost surprinsa o vatmanita din Timisoara! Sefii au anuntat imediat ca vor lua masuri!

O femeie care conducea un tramvai in Timisoara a fost prinsa facand un lucru total interzis in mijloacele de transport in comun! Gestul ei nu va ramane fara urmari, sustin sefii acesteia!

Vatmanita a fumat in cabina tramvaiului in care se aflau calatori! Fara sa se gandeasca vreo clipa ca va fi prinsa „in fapt”, angajata Regiei de Transport Timisoara (RATT) nu a mai asteptat sa ajunga la capat de linie si-a aprins o tigara in tramvai, desi stia ca fumatul in mijloacele de transport in comun le este interzis cu desavarsire atat conducatorilor, cat si calatorilor.

Spre ghinionul ei, vatmanita a fost observata de o patrula a politiei Locale. Femeia va fi amendata cu 500 de lei. Vestea a ajuns si la urechile sefilor femeii, care vor decide ce sanctiuni se impun in acest caz, potrivit tion.ro. „Va fi sanctionata conform contractului colectiv de munca, sanctiunea poate fi de ordin pecuniar, ceea ce inseamna ca i se va scadea din salariu, depinde daca angajatul este recidivist sau nu, se poate ajunge chiar la schimbarea incadrarii, sa nu mai indeplineasca functia pe care o ocupa in prezent. Noi avem un ordin intern prin care soferilor si vatmanilor li se interzice sa fumeze in timpul curselor.  (…) Nu toleram sa se fumeze in mijloacele de transport in comun”, a precizat purtatorul de cuvânt al RATT, Cosmin Bradu.

946 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger