AcasăDezvaluiriAncheteIn al cui dormitor a fost convins Mircea Dusa sa renunte la...

In al cui dormitor a fost convins Mircea Dusa sa renunte la Interne!

Mircea Dusa se lauda peste tot ca are cel mai mare dormitor din tot guvernul Ponta

Bataliile politice, de multe ori chiar fratricide, duse pentru formarea Guvernului Ponta 2 au fost crancene pentru ocuparea tuturor ministerelor. Dar parca niciunde nu s-au dus lupte de gherila mai spectaculoase decat ca la Interne. Acolo unde, dupa retragerea din cursa a lui Dan Nica, Radu Stroe a avut de infruntat asaltul unui alt pesedist.

Mircea Dusa se lauda peste tot ca are cel mai mare dormitor din tot guvernul Ponta

Este vorba despre imprevizibilul Mircea Dusa, cel care a surprins pe toata lumea cu incrancenarea cu care s-a agatat de ramanerea in fruntea unui minister pe care pana atunci nu mai stia ce sa faca sa-l paraseasca.

„Asta se leaga in lanturi!”

Sediul MApN ofera conditii deosebite de lucru si odihna pentru ministrul Apararii

Insa „injectat” de gruparea generalilor de Politie, care erau siguri ca astfel isi vor pastra influenta in minister, Dusa nu s-a mai lasat dus de la Interne. Astfel ca liderii PSD, sictiriti luni de zile de milogelile politicianului care ii implora sa nu-l mai nominalizeze pe aceeasi functie, ajunsesera sa-l ocoleasca acum pe Dusa din cu totul alte motive. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, premierul Ponta chiar s-ar fi plans apropiatilor ca nu mai stie cum sa scape de Dusa, care ar fi in stare „sa se lege in lanturi in biroul de la Interne, nu mai sa nu plece de acolo!”. Situatia a devenit cu atat mai tensionata cu cat, in seara dinaintea anuntarii Guvernului, Dusa inca nu se dadea dus de la Interne, ceea ce a intins la maximum nervii liberalilor care mersesera de la bun inceput pe mana lui Stroe.

Mai mare, mai frumos!

Nu se stie inca exact cine a avut fericita idee de a-l invita pe Dusa pana la Ministerul Apararii Nationale, ca sa vada ce este si pe acolo, dar cert este ca aceasta vizita a pus capat conflictului politic care era la un pas de a scinda chiar USL-ul. Pentru ca, dupa cum sustin aceleasi surse, rezistenta lui Dusa a incetat ca prin farmec in momentul in care acesta a vazut noul birou. Si mai ales dormitorul de-a dreptul regal de care beneficiaza ministrul Apararii. Si care este de cateva ori mai mare si mai luxos decat camaruta de odihna ce-i revine titularului portofoliului de la Interne. Asa ca, daca in sediul fostului Comitet Central, Mircea Dusa avea un dormitor in care de-abia incapea un pat de campanie, acum el se simte la birou ca la orice hotel care se respecta. Mai mult, mandru nevoie mare de schimbul facut, noul ministru al Apararii organizeaza deja adevarate pelerinaje la dormitorul sau, cu care se lauda ca este cel mai mare si mai frumos din tot Guvernul! Totul spre amuzamentul, dar si linistea generalilor de la minister, multumiti ca „asta micu’” si-a gasit o jucarie care sa-I tina ocupat, fara a mai avea timp sau interes sa-si bage nasul in treburile, dar mai ales in afacerile Armatei Romane.

author avatar
Catalin Tache
2.467 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu mai bine ramanea Oprea, generalul de intendenta, specializat in curatarea blidelor si inalbirea izmenelor?

  2. Noi nu avem masini blindate si ne ducem carne de mici la talibani si uite cine ne conduce! Dupa generalul izmene a venit piticul somnoros

    • Bre „soldat”, NIMENI nu te obliga sa „te duci carne de mici la talibani” !!! Stai acasa, „soldat” prost ce esti ! In paranteza fie zis, talibanii nu manaca carne de PORC cum te afli tu …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger