AcasăNewsCat vor cheltui romanii in ajunul Craciunului

Cat vor cheltui romanii in ajunul Craciunului

Darnici la buzunare de sarbatori, romanii isi vor folosi cardul in special in magazinele de imbracaminte, supermarketuri si benzinarii, estimeaza Visa Europe.

“23 decembrie este in mod traditional cea mai aglomerata zi din an in cea ce priveste sumele platite cu cardurile Visa, romanii cheltuind in medie, pe ora, aproape un milion si jumatate de euro, la comercianti, anul trecut. Pentru acest an ne asteptam ca valoarea cumparaturilor sa creasca, tinand cont ca in primele noua luni s-a inregistrat o crestere a consumului populatiei de peste 15%.(…)Ne dorim sa incurajam clientii sa utilizeze cardul pentru a plati in magazine, iar cei care vor sa castige timp isi pot face cumparaturi de Craciun rapid si comod, online sau prin orice dispozitiv mobil”, a declarat Catalin Cretu, director general Visa Europe pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta.

In traditionala campanie de iarna, Visa ofera, pana la 31 decembrie, premii in bani si vouchere de cumparaturi utilizatorilor romani care platesc direct cu cardul in magazine si online.

author avatar
Bogdan Borcea
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger