AcasăNewsImpuscaturi in satul de vacanta din Mamaia! Cinci persoane, cercetate de politie

Impuscaturi in satul de vacanta din Mamaia! Cinci persoane, cercetate de politie

Impuscaturi in satul de vacanta din Mamaia! Politistii cerceteaza cinci persoane, trei turisti si doi angajati ai parcului, dupa ce, joi noaptea, s-au luat la bataie. O persoana a fost internata in spital cu traumatisme, iar o alta a fost impuscata in fata cu gloante de cauciuc.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Gelu Manolescu, scandalul a pornit in jurul orei 22.00, intre un grup format din trei turisti, doi din Ploiesti si unul din Brasov, si doi angajati ai parcului de distractii aflat in satul de vacanta din Mamaia, politistii fiind alertati prin Serviciul 112, relateaza Mediafax.

Cand au ajuns la fata locului, politistii au constatat ca scandalul degenerase, unul dintre turisti, lovit cu o bata, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde a ramas internat cu un traumatism cranio-facial si un traumatism toraco-abdominal.

De asemenea, unul dintre turisti, care detinea legal un pistol cu bile din cauciuc, l-a impuscat pe unul dintre angajatii parcului de distractie, ranindu-l usor la buza, fara ca acesta sa necesite internarea in spital.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger