AcasăNewsImpuscaturi in apropierea unui centru comercial american: mai multi raniti (VIDEO)

Impuscaturi in apropierea unui centru comercial american: mai multi raniti (VIDEO)

Un nou incident sangeros, care a pus in alerta oamenii legii, s-a produs in cursul dupa-amiezii de luni, in Houston. Mai multi oameni au avut nevoie sa fie transportati rapid la spital.

Avand in vedere faptul ca este vorba despre o actiune in plina desfasurare, informatiile sunt intr-o continua schimbare. Conform site-ului CNN, ar fi vorba despre cel putin sase victime. Oamenii au ajuns pe mana medicilor, cu diferite leziuni, ca urmare a atacului armat produs in apropierea unui centrul comercial situat undeva in sud-vestul orasului. Din imaginile transmise de televiziunile locale, perimetrul unui mall a fost pur si ismplu impanzit de masini de politie si pompieri, dar si de ambulante, zona fiind complet izolata, pana la inlaturarea oricarui risc la adresa populatiei.

Atacul s-ar fi produs in jurul orei 7 dimineata, ora locala. Iar din cate anunta politia din Houston, un suspect ar fi fost impuscat. Nu au fost furnizate si alte informatii cu privire la starea sa. Pare-se, insa, ca nu ar fi avut si alti complici. Pana la acest moment nu se cunosc detalii cu privire la motivele declansarii incidentului.

[youtube hV1Ju4b-txE[/youtube]

sursa foto: captura youtube

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger