AcasăNewsImpuscata in cap din greseala

Impuscata in cap din greseala

(FILES) - File picture taken July 22, 2007 shows an unidentified man holding a Colt .45 semi-automatic pistol in Manassas, Virginia. Washington, DC city council members voted unanimously but reluctantly September 23, 2014 to allow residents and visitors alike to carry concealed weapons in the streets of the US capital. The measure replaces Washington's longstanding ban on carrying firearms in public, which a federal judge in July declared unconstitutional. Under the city's new legislation, gun-owners would still have to apply for a permit to carry a firearm in public, and show police that they have good reason to do so. It would also remain illegal to carry a gun inside schools, hospital, government buildings, public transit, sports venues and anywhere within 1,000 feet (300 meters) of a dignitary under police protection. AFP PHOTO / Files / Karen BLEIER

Ghinionul poate lovi acolo unde te astepti mai putin! O femeie din Mures a fost impuscata in cap din greseala de un politist aflat in  misiune. Victima a fost operata si se afla in coma indusa, urmand a fi trezita treptat de medicii care o trateaza acum  si care vor sa o stabilizeze.

Incidentul s-a petrecut la sarsitul saptamanii in localitatea Alunis . Politistii au facut uz de arma pentru a prinde un sofer pe care l-au urmarit din Reghin.  Oamenii legii au tras mai multe focuri de arma spre soferul care nu a oprit la semnalele politistilor. Auzind focurile de arma si multa galagie femeia a iesit la poarta sa vada ce se intampla. Ghinion! Un cartus ratacit  a lovit-o direct in cap. Femeia a fost transportata de urgenta la spital si acum va fi tratata in coma indusa pana cand va fi stabilizata. Pe de alta parte, in acest dosar, politistii fac cercetari fata de colegul lor pentru stabilirea tuturor imprejurarilor care au dus la producerea incidentului. Politia Mures a transmis ca a fost folosit armamentul din dotare, intrucat autoturismul urmarit rula cu viteza foarte mare inspre politisti. De asemenea, soferul fugar este cercetat pentru ca a pus in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

author avatar
Ramona Feraru
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger