AcasăNews"Impreuna si la bine si la greu": A omorat un copil, dar...

„Impreuna si la bine si la greu”: A omorat un copil, dar i-a cerut sotiei sa-si asume vina!

Situatie greu de imaginat intr-o familie de hunedoreni. Un barbat care a accidentat mortal un copil i-a cerut partenerei sale de viata sa vina la locul accidentului si se declare ea responsabila pentru tragedie.

Un conducator auto in varsta de 39 de ani a gasit o interpretare greu de imaginat juramantului de credinta pe care si-l fac sotii cand pornesc la drum impreuna in viata de familie. Barbatul a lovit un baiat de 13 ani, care mergea pe bicicleta, pe o sosea din localitatea Batiz, din Hunedoara. Apoi ar fi incercat sa arunce vina pentru accidentul cumplit chiar pe sotia lui, care nici macar nu fusese de fata la nenorocire. Conform zhd.ro, soferul si-a sunat nevasta si a chemat-o la locul tragediei, pentru a discuta cu politistii veniti la locul incidentului, in timp ce el a plecat acasa.

Din nefericire, copilul lovit de masina condusa de barbat nu a mai putu fi salvat de medici si a murit din cauza ranilor provocate de impactul cu masina. In cele din urma, soferul a recunoscut in fata oamenilor legii ca el era la volan in momentul producerii accidentului. Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca incadrarea faptelor sale.

561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger