AcasăNewsImparatul Iulian, internat in stare de urgenta la Spitalul Judetean Pitesti

Imparatul Iulian, internat in stare de urgenta la Spitalul Judetean Pitesti

Etnia roma trece, din nou, prin momente dificile, dupa ce Imparatul Iulian Radulescu a fost internat de urgenta la Spitalul Judetean Pitesti.

Desi are 75 de ani, Imparatul Iulian a mers cu masina de la Sibiu la Costesti, iar sambata a participat la stabor. Efortul depus si-a spus cuvantul, Imparatul Iulian acuzand, duminica dimineata, o stare de rau.

Cunoscuta cu antecedente cardiace, Imparatul Iulian a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Pitesti, pe motiv ca la spitalul din Costesti era un singur medic de garda, si acela medic pediatru. Dan Stanescu, regele international al romilor crestini de pretutindeni, a precizat ca Imparatul Iulian a suferit o criza, el trecand, in urma cu 16 ani, si printr-un infarct miocardic ce l-a facut dependent de tratament.

In ciuda faptului ca medicii l-au asigurat ca problema este serioasa si ar trebui sa ramana sub supraveghere, Imparatul Iulian a refuzat internarea, el solicitand sa fie tratat ambulatoriu, pentru a putea sta la resedinta regala din Costesti.

sursa foto: dcnews.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger