AcasăNewsImbratisarea din Centrul Istoric, subiect in presa britanica

Imbratisarea din Centrul Istoric, subiect in presa britanica

Gestul de tandrete facut de Printul Charles in ultima zi a vizitei sale in Bucuresti, cand, aflat in Centrul Istoric al Capitalei, a imbratisat un baiat, bucurandu-se vizibil sa il vada, a fost relatat pe lanrg in presa britanica.

Daca jurnalistii de la „Daily Telegraph” au si talcuit povestea din spatele acestei imagini inedite – privite indeosebi din prisma protocolului strict al unei deplasari oficiale – in sensul in care au dezvaluit ca pustiul in varsta de 11 ani pe care l-a salutat cu atata afectiune Printul Charles e fiul unui amic al mostenitorului Coroanei britanice, care a venit in urma cu ani buni in Transilvania si s-a indragostit de cea care avea sa-i devina mama baiatului, pe care a cunoscut-o intr-o comunitate de romi. E vorba despre un pusti pe care Alteta sa il stie de cand era micut si care acum locuieste in tara, in timp ce tatal a revenit in UK, din cate indica sursa mentionata.

Insa episodul e relatat si de alte surse din media din Regat. „Printul Charles si-a aratat latura afectuoasa in timpul unei vizite in Romania, dupa ce a imbratisat generos un baiat in timpul unui tur”, se scrie pe news.sky.com.

Si pe site-ul itv.com apare un material pe acest subiect, al carui titlu suna astfel: „momentul adorabil in care Printul Charles primeste o imbratisare uriasa in vizita din Romania”.

sursa foto: captura site Daily Telegraph

365 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger