AcasăNewsIMAGINI SOCANTE! Explozie in fata unei biserici: Peste 60 de morti si...

IMAGINI SOCANTE! Explozie in fata unei biserici: Peste 60 de morti si 120 de raniti! (VIDEO)

Teroare chiar  la incheierea slujbei de duminica, la care asistasera sute de persoane, intr-o biserica. Bilantul victimelor este infiorator: cel putin 40 de morti, printre care si copii, si peste 70 de raniti.

Drama a avut loc duminica in jurul pranzului, in fata unui lacas de cult crestin din Peshawar, in Pakistan. Conform BBC, ar fi vorba despre un atac sinucigas cu bomba – doi indivizi ar fi detonat fiecare cate un dispozitiv exploziv, farcand prapad in cale. Imaginile surprinse de media locala, la scurta vreme dupa deflagratii sunt datatoare de fiori: oameni speriati, plini de sange, unii primind ingrijiri medicale, altii incercand sa-si gaseasca rudele si apropiatii in invalmasala creata dupa deflagratie, sau plangandu-si cu disperare mortii.

[youtube]8jG_n9CmctY[/youtube]

Din datele oferite pana la aceasta ora de catre autoritatile pakistaneze, bilantul atacului a ajuns la 40 de decese si peste 70 de persoane care au suferit diverse leziuni si au ajuns pe mainile medicilor, pentru ingrijiri. Se pare ca printre victimele pentru care doctorii nu au mai putut face nimic sunt mai multe femei, dar si sase copii, care la momentul in care au explodat dispozitivele detonate de necunoscuti se pregateau sa iasa de la slujba oficiata in biserica din Peshawar.

Pentru moment nu se cunosc mai multe date despre autorii actului sangeros de duminica, pana la aceasta ora atentatul nefiind revendicat.

[youtube]fMLWp0Sl7ik[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger