Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Imagini LIVE de la cununia religioasa a fostului principe Nicolae (VIDEO)

Imagini LIVE de la cununia religioasa a fostului principe Nicolae (VIDEO)

Autor:

Se anunta o zi plina de emotii frumoase pentru nepotul Regelui Mihai si aleasa acestuia, Alina-Maria. Cei doi indragostiti urmeaza sa fie cununati religios in cadrul unei ceremonii ce va avea loc, incepand cu ora 14.30, la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia.

 

nunta 1 Imagini LIVE de la cununia religioasa a fostului principe Nicolae (VIDEO)In asteptarea inceperii evenimentului important din viata tanarului cuplu, invitatii au venit, rand pe rand, la biserica, imbracati elegant si respectand tinuta impusa – palarii in cazul doamnelor si costum de zi ori uniforma militara in cazul domnilor. Printre invitatii care au venit deja la biserica se numara si edilul orasului, Vlad Oprea.

nunat 2 Imagini LIVE de la cununia religioasa a fostului principe Nicolae (VIDEO)Cu gandul la romanii care nu au acces in incinta lacasului de cult pentru a urmari cermonia, mirii au pus la dispozitie un canal de youtube pe care pot fi urmarite, in direct, imagini de la ceremonia religioasa incadrul careia Nicolae si Alina-Maria vor fi cununati in fata altarului.

Iata-le:

 
sursa foto: captura youtube, sursa video: youtube/Mihai Nicolae


1 Comentariu la Imagini LIVE de la cununia religioasa a fostului principe Nicolae (VIDEO)

  1. Bucifer

    Nicu e numai un zâmbet.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!